Paina enter hakeaksesi
Kestävä Gastronomia
  • TIETOA
    • Määritelmä
    • Paikallisuus
    • Luonnon monimuotoisuus
    • Maatalous
    • Ruoanvalmistus
    • Makuelämykset
    • Sosiaalisuus
    • Kulttuuri
    • Ruokaturva
    • Kiertotalous
  • GREEN CITY FARM
    • Pellon tarina
    • Vuosi 2020
    • Kumppanuusmaatalous
    • Vieraile
    • Galleria
  • SPORTTIGASTRONOMIA
  • VERKOSTO
    • Tietoa
    • Urban Food
    • Toimijat
    • Galleria
  • BLOGI
  • FI
  • EN
Green City FarmPellon kuulumiset

Joel Järvisen kokemuksia TOP jaksosta koulun pellolla

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset | Ei kommentteja
Green City FarmPellon kuulumiset

Loka-marraskuun tuntua

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset | Ei kommentteja
Green City FarmKestävä gastronomiaPellon kuulumisetTapahtumatYleinen

Green City

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Kestävä gastronomia, Pellon kuulumiset, Tapahtumat, Yleinen | Ei kommentteja
Farm to RestaurantGreen City FarmKestävä gastronomia

Kega.fi -karttapalvelu yhdistää lähiruokatuottajia ja -ravintoloita, sekä Sinut

By Terhi Suvilehto | Farm to Restaurant, Green City Farm, Kestävä gastronomia | Ei kommentteja
Kestävä gastronomiaPellon kuulumisetYleinen

Elokuun satoa

By Heidi Hovi-Sippola | Kestävä gastronomia, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Green City FarmPellon kuulumisetYleinen

Helmihomma

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Green City FarmPellon kuulumisetVerkoston tarinatYleinen

Liiketoiminnan opiskelijamme Noora Salon mietteitä oppimis- ja kesätyöympäristöstään Green City Farmista

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset, Verkoston tarinat, Yleinen | Ei kommentteja
Farm to RestaurantGreen City FarmKestävä gastronomiaPellon kuulumisetYleinen

SIEMENIÄ, TAIMIA & EKOLOGISTA KASVUA

By Heidi Hovi-Sippola | Farm to Restaurant, Green City Farm, Kestävä gastronomia, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Green City FarmPellon kuulumisetYleinen

Ekologiseen viljelymenetelmäämme kuuluu komposti

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Farm to RestaurantGreen City FarmKestävä gastronomia

Monimuotoinen ruokajärjestelmä tuo ruokaturvaa

By Terhi Suvilehto | Farm to Restaurant, Green City Farm, Kestävä gastronomia | Ei kommentteja
Next Entries »

Viimeisimmät artikkelit

  • Joel Järvisen kokemuksia TOP jaksosta koulun pellolla
  • Loka-marraskuun tuntua
  • Green City
  • Kega.fi -karttapalvelu yhdistää lähiruokatuottajia ja -ravintoloita, sekä Sinut
  • Elokuun satoa

Arkistot

  • joulukuu 2020
  • lokakuu 2020
  • elokuu 2020
  • kesäkuu 2020
  • toukokuu 2020
  • huhtikuu 2020
  • maaliskuu 2020
  • tammikuu 2020
  • syyskuu 2019
  • toukokuu 2019

Kategoriat

  • Farm to Restaurant
  • Green City Farm
  • Kestävä gastronomia
  • Pellon kuulumiset
  • Sporttigastronomia
  • Tapahtumat
  • Verkoston tarinat
  • Yleinen

Avainsanat

CSA Ekologisuus Elintarvikemessut elokuu Farm to Restaurant Green City Farm Grune Woche harjoittelupaikka Ilmastoystävällinen ruoka Kasvihuone Kasvisravintolat Kasvisruoka Kasvukausi Kasvukausi 2020 Kaupunkipelto kega.fi Kestävä gastronomia Kestävä kehitys kestävän gastronomian huippuseminaari Kiertotalous komposti Kumppanuusmaatalous Kumppanuusmatalous laatua laaturuokaa lannoitus Luomu Luomuviljely Lähiruoka Makuelämykset makumatkailu Näytemaa oppimisympäristö Paikallisuus Pelto Ravintolat Ruokakulttuuri sadonkorjuumarkkinat sato Sporttigastronomia taimikasvatus Taimimyynti vastuullisuus viljelymenetelmä Viljelysuunnitelma
OTA YHTEYTTÄ

Perho Liiketalousopisto Oy
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
+358 40 150 4252
greencityfarm (at) perho.fi

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Tilaa kestävän gastronomian uutiskirje *EI TOIMINNASSA TÄLLÄ HETKELLÄ*

  • TIETOA
    • Määritelmä
    • Paikallisuus
    • Luonnon monimuotoisuus
    • Maatalous
    • Ruoanvalmistus
    • Makuelämykset
    • Sosiaalisuus
    • Kulttuuri
    • Ruokaturva
    • Kiertotalous
  • GREEN CITY FARM
    • Pellon tarina
    • Vuosi 2020
    • Kumppanuusmaatalous
    • Vieraile
    • Galleria
  • SPORTTIGASTRONOMIA
  • VERKOSTO
    • Tietoa
    • Urban Food
    • Toimijat
    • Galleria
  • BLOGI
  • FI
  • EN
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow
Instagram