Paina enter hakeaksesi
Kestävä Gastronomia
  • TIETOA
    • Määritelmä
    • Paikallisuus
    • Luonnon monimuotoisuus
    • Maatalous
    • Ruoanvalmistus
    • Makuelämykset
    • Sosiaalisuus
    • Kulttuuri
    • Ruokaturva
    • Kiertotalous
  • GREEN CITY FARM
    • Pellon tarina
    • Vuosi 2020
    • Kumppanuusmaatalous
    • Vieraile
    • Galleria
  • SPORTTIGASTRONOMIA
  • VERKOSTO
    • Tietoa
    • Urban Food
    • Toimijat
    • Galleria
  • BLOGI
  • FI
  • EN
Green City FarmPellon kuulumisetYleinen

Green City Farm pellon toiminta ja suunnitelmat 2020

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Farm to RestaurantGreen City FarmKestävä gastronomiaPellon kuulumisetYleinen

Safkan supersankarit

By Heidi Hovi-Sippola | Farm to Restaurant, Green City Farm, Kestävä gastronomia, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Green City FarmPellon kuulumisetYleinen

Kevät

By Heidi Hovi-Sippola | Green City Farm, Pellon kuulumiset, Yleinen | Ei kommentteja
Farm to RestaurantKestävä gastronomia

Grune Woche -messuilla Berliinissä

By Terhi Suvilehto | Farm to Restaurant, Kestävä gastronomia | Ei kommentteja
Farm to RestaurantKestävä gastronomia

Farm to Restaurant -hanke yhdistää lähiruoan, ravintolat ja makumatkakohteet

By Terhi Suvilehto | Farm to Restaurant, Kestävä gastronomia | Ei kommentteja
Green City FarmKestävä gastronomiaSporttigastronomiaTapahtumat

Kestävän Gastronomian huippuseminaarissa puhuttiin mielen, kehon ja ilmaston hyvinvoinnista.

By Terhi Suvilehto | Green City Farm, Kestävä gastronomia, Sporttigastronomia, Tapahtumat | Ei kommentteja
Kestävä gastronomiaPellon kuulumiset

Sadonkorjuun aikaan

By Terhi Suvilehto | Kestävä gastronomia, Pellon kuulumiset | Ei kommentteja
Kestävä gastronomiaPellon kuulumisetTapahtumat

Sadonkorjuumarkkinat 21.9.2019

By Jarmo Åke | Kestävä gastronomia, Pellon kuulumiset, Tapahtumat | Ei kommentteja
Kestävä gastronomiaSporttigastronomia

Kestävän gastronomian huippuseminaari 24.9.2019

By Jarmo Åke | Kestävä gastronomia, Sporttigastronomia | Ei kommentteja
« Previous Entries

Viimeisimmät artikkelit

  • Joel Järvisen kokemuksia TOP jaksosta koulun pellolla
  • Loka-marraskuun tuntua
  • Green City
  • Kega.fi -karttapalvelu yhdistää lähiruokatuottajia ja -ravintoloita, sekä Sinut
  • Elokuun satoa

Arkistot

  • joulukuu 2020
  • lokakuu 2020
  • elokuu 2020
  • kesäkuu 2020
  • toukokuu 2020
  • huhtikuu 2020
  • maaliskuu 2020
  • tammikuu 2020
  • syyskuu 2019
  • toukokuu 2019

Kategoriat

  • Farm to Restaurant
  • Green City Farm
  • Kestävä gastronomia
  • Pellon kuulumiset
  • Sporttigastronomia
  • Tapahtumat
  • Verkoston tarinat
  • Yleinen

Avainsanat

CSA Ekologisuus Elintarvikemessut elokuu Farm to Restaurant Green City Farm Grune Woche harjoittelupaikka Ilmastoystävällinen ruoka Kasvihuone Kasvisravintolat Kasvisruoka Kasvukausi Kasvukausi 2020 Kaupunkipelto kega.fi Kestävä gastronomia Kestävä kehitys kestävän gastronomian huippuseminaari Kiertotalous komposti Kumppanuusmaatalous Kumppanuusmatalous laatua laaturuokaa lannoitus Luomu Luomuviljely Lähiruoka Makuelämykset makumatkailu Näytemaa oppimisympäristö Paikallisuus Pelto Ravintolat Ruokakulttuuri sadonkorjuumarkkinat sato Sporttigastronomia taimikasvatus Taimimyynti vastuullisuus viljelymenetelmä Viljelysuunnitelma
OTA YHTEYTTÄ

Perho Liiketalousopisto Oy
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
+358 40 150 4252
greencityfarm (at) perho.fi

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Tilaa kestävän gastronomian uutiskirje *EI TOIMINNASSA TÄLLÄ HETKELLÄ*

  • TIETOA
    • Määritelmä
    • Paikallisuus
    • Luonnon monimuotoisuus
    • Maatalous
    • Ruoanvalmistus
    • Makuelämykset
    • Sosiaalisuus
    • Kulttuuri
    • Ruokaturva
    • Kiertotalous
  • GREEN CITY FARM
    • Pellon tarina
    • Vuosi 2020
    • Kumppanuusmaatalous
    • Vieraile
    • Galleria
  • SPORTTIGASTRONOMIA
  • VERKOSTO
    • Tietoa
    • Urban Food
    • Toimijat
    • Galleria
  • BLOGI
  • FI
  • EN
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow
Instagram