Paina enter hakeaksesi
Kestävä Gastronomia
  • TIETOA
    • Määritelmä
    • Paikallisuus
    • Luonnon monimuotoisuus
    • Maatalous
    • Ruoanvalmistus
    • Makuelämykset
    • Sosiaalisuus
    • Kulttuuri
    • Ruokaturva
    • Kiertotalous
  • GREEN CITY FARM
    • Pellon tarina
    • Vuosi 2020
    • Kumppanuusmaatalous
    • Vieraile
    • Galleria
  • SPORTTIGASTRONOMIA
  • VERKOSTO
    • Tietoa
    • Urban Food
    • Toimijat
    • Galleria
  • BLOGI
  • FI
  • EN
  • Pellon tarina
  • Vuosi 2020
  • Kumppanuusmaatalous
  • Vieraile
  • Galleria
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
Näytä suurempana
OTA YHTEYTTÄ

Perho Liiketalousopisto Oy
Heidi Hovi-Sippola, viljelytoiminnan asiantuntija
+358 40 150 4252
greencityfarm (at) perho.fi

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Tilaa kestävän gastronomian uutiskirje *EI TOIMINNASSA TÄLLÄ HETKELLÄ*

  • TIETOA
    • Määritelmä
    • Paikallisuus
    • Luonnon monimuotoisuus
    • Maatalous
    • Ruoanvalmistus
    • Makuelämykset
    • Sosiaalisuus
    • Kulttuuri
    • Ruokaturva
    • Kiertotalous
  • GREEN CITY FARM
    • Pellon tarina
    • Vuosi 2020
    • Kumppanuusmaatalous
    • Vieraile
    • Galleria
  • SPORTTIGASTRONOMIA
  • VERKOSTO
    • Tietoa
    • Urban Food
    • Toimijat
    • Galleria
  • BLOGI
  • FI
  • EN
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow
Instagram