KESTÄVÄN GASTRONOMIAN VERKOSTO

Lähi- ja kaupunkiruoan kehitystä haluaa edistää suuri joukko eri alan ihmisiä, jotka näkevät lähialueella tuotetun ruoan tarjoamat mahdollisuudet. Tukemisen ja edistämisen motiivit voivat olla hyvin erilaiset, esim. tieteelliset, terveydelliset, tuotannolliset, taloudelliset, ekologiset, kulttuuriset tai sosiaaliset.

Yhteistä on, että halutaa toimia ja edetä kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti ja tehdä korkelaatuisesta ja herkullisesta lähiruoasta entistäkin helpommin saatavaa ja suositumpaa.

Kestävän gastronomian verkosto tuo yhteen lähi- ja kaupunkiruoan ammattilaiset ja asiasta kiinnostuneet tahot sekä edistää sitä kautta vahvempien toimijaverkostojen syntyä. Jos koet olevasi osa innovatiivista porukkaamme, voit julkaista sivuillamme blogikirjoituksia, uutiskirjeitä tai kuva- ja videomateriaalia.

Ota yhteyttä: Jarmo Åke (Perho Liiketalousopisto), jarmo.ake@perho.fi, p. 040 1478552